Din Resa

Din resa.  Här finner du inga färdiga paketresor med förutbestämda rutter. Att åka på led och stanna på kommando kan knappast kallas för ett äventyr. Jag skräddarsyr och planerar resan utifrån dina intressen och behov. Allt för att det ska bli just Din resa. Är ni ett gäng vänner som vill dela på upplevelsen går det självklart bra men jag ser gärna emot att vi inte bli fler än fem-sex maskiner inkl. mig själv. 

Personligt. Resrutten och tidsramen för resan bestämmes i samförstånd. Som jag har nämnt ovan är det Din resa. Jag assisterar däremot vid planering, visumansökningar, gränsövergångar, tolkning, bokning av boende, guidning vid lokala utflyktsmål etc. 

Engagerat. Mitt mål att det är inte bara åkningen utan upplevelsen som blir huvudattraktionen under resan. Genom täta kontakter med mc-åkare i öst försöker jag alltid uppdatera mig om nya destinationer och resmål. 

Flexibelt. Min långa erfarenhet från servicebranschen har lärt mig vara lyhörd och anpassningsbar vad gäller mina kunders önskemål viket har hjälpt mig knyta många kontakter och i vissa fall vänskapsband. 

Prisvärt. Detta är ingen resebyrå med stor administrativ apparat. Gemenskapen och upplevelsen prioriteras högre än profit. Hör gärna av dig och berätta om dina önskemål så ska jag försöka se till att din resa blir värd varenda krona!